În 6 mai, un întârziat val de îngheţ va cuprinde Oradea. Vă aşteptăm cu mic, cu mare, la Casa de Cultură a Sindicatelor, aflată sub dominarea ,,Regatului Îngheţat'', pentru a face cunoştinţă cu îndrăgitele pesonaje din Frozen interpretând o poveste de excepţie, într-un spectacol muzical.

Spectacolul ,,Frozen' - Regatul îngheţat', organizat de Art Theater du Soleil, are loc sâmbătă, 6 mai, de la ora 18:30.
Biletele pot fi achiziţionate de la casa de bilete a sălii de spectacol şi de pe bilet.ro

Prețul este de 60, 80 sau 100 lei/bilet, în funcție de locul ocupat în sală.


   
Vă invităm la comedia ,,Amantul înşelat'', de Orlin Diakov - luni, 8 mai 2017, de la ora 19:00.
,,Amantul înşelat'', de Orlin Diakov, este o comedie năucitoare care abordează lupta dintre doi bărbaţi pentru FEMEIA care face parte din destinul amândurora. O întâlnire în parc între soţ şi amant şi o oră de haz pe seama luptei fără scrupule dintre cei doi. Regula este că nu există reguli. Se iau ostateci, se leagă cu cătuşele de bancă, se îmbrâncesc, se împrietenesc, se îmbată... Ne regăsim cu toţii în aceste două personaje... chiar dacă nu recunoaştem acest lucru. 
Spectacolul a avut premiera la Stuttgart , a avut peste 20 de reprezentaţii în ţară şi a primit invitaţii din Bruxelles, Paris şi Munchen.
   

Orădenii se pot întâlni cu Dan Puric în cadrul conferinţei şi lansării de carte "Să fii roman"

Evenimentul are loc marţi, 9 mai, de la ora 19:00. Pre'ul unui bilet este de 40, respectiv 50 lei in functie de locul ocupat in sala.
“ Să fii român'' înseamnă să îţi iubeşti credinţa strămoşească în care te-ai născut, martirii şi eroii neamului tău, să îţi iubeşti tradiţia, cultura şi oamenii mari pe care i-a dat acest pământ, cât mai ales să îţi iubeşti necondiţionat, în ciuda tuturor evidenţelor, ţara de astăzi ca să ai puterea să o ridici'' ( DAN PURIC ).

Copyright 2013 by, Casa de Cultura a

Sindicatelor din Oradea

Toate drepturile rezervate

 

Created by Mediawork DS

Property of Veteran Media

 

 

Telefon: 0259 468 468 / 0359 401 283

Fax: 0359 401 094

Marius Cretu

email: ccs@rdsor.ro

www.ccsoradea.ro