Mărţişor muzical, 7 martie, de la ora 19:00.


 


Concert Direcția 5, vineri 8 martie 2019, de la ora 19:30, Casa de Cultură a Sindicatelor din Oradea

În cenusiul lumii noastre cotidiene, Direcția 5 aduce încă o dată bucurie în viața noastră cu un concert extraordinar la Casa de Cultură a Sindicatelor din Oradea: ,,În culori”.
Trupa românească cu cele mai frumoase balade rock de dragoste va propune un spectacol în care puteți retrăi emoția marilor lor hit-uri: ”Îti multumesc“, „Dacă ai ști“, ”Ești stilul meu”, ”Am nevoie de tine”, ”Superstar”, „Și ce dacă“, „Ce mai faci“ și „Forever Love“.

Dacă vreți să vă arătați simpatia pentru dorința și perseverența trupei Directia 5 de a aduce bucurie în viata fiecăruia, purtați ceva ,,În culori” atunci când veniți la spectacol.

Accesul se va face începând cu ora 18:30


Punem la dispoziție 6 bilete pentru persoane cu dizabilități și însoțitorii acestora, mai multe detalii pe adresa de mail ticketing@sublimeromania.com

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta si pe terminalele Selfpay din toata tara.
 
Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.


Cartea Junglei - 6 aprilie 2019, ora 19

Cartea Junglei – un musical magic. Un spectacol care te plimbă prin toate stările pe care le poate avea un om. Un spectacol viu și antrenant, la care nu ai cum să nu vii cu inima deschisă. Muzica are atâta emoție și atâta forță, încât este imposibil să nu pleci fredonând. Un spectacol construit special și pentru copii și pentru părinți în egală măsură.
Cartea Junglei într-un spectacol musical autentic al inocenței: Acting Dream Musical Theater, abia așteaptă să vă însoțească în emoționanta aventură a prieteniei dintre micul om Mowgli și fiarele simpatice, îmblânzite, ale junglei.


Magnolii de Oțel se joacă în PREMIERA la Oradea luni, 13 mai 2019, de la ora 20:00.

O comedie seducătoare despre familie și prietenie

MAGNOLII DE OȚEL, de Robert Harling

Regie: Ricard Reguant
Distribuție: Maia Morgenstern, Medeea Marinescu, Victoria Cociaș, Ioana Barbu, Ștefana Samfira, Irina Ștefan
Te va face să râzi.
Te va face să plângi.
Te va emoționa.
Te va impresiona.
Te va topi.
Iți va câștiga inima.
MAGNOLII DE OȚEL - O poveste de suflet și o comedie savuroasă!
Teatrul Avangardia a obținut în exclusivitate pentru România drepturile pentru a produce live pe scenă piesa de teatru ,,Magnolii de Oțel”care se bucură de mare succes în întreaga lume, inclusiv în varianta pentru marele ecran, în care joacă  Julia Roberts și Shirley Maclaine.

Magnolii de Oțel se joacă în PREMIERA la Oradea luni, 13 mai, de la ora 20:00.

Este o comedie dramă despre modul în care reacționează femeile la crizele grave din cursul vieții, cum ar fi boala si moartea, despre cum gasesc puterea de a merge mai departe si despre cum isi pot găsi forța de care au nevoie în relațiile cu cei apropiați, chiar dacă acele relații sunt marcate de diferente de opinii sau de gusturi.

“Magnolii de Otel a lui Robert Harlingofera publicului un amestec fermecător de dulceață, impertinență, lacrimi și râs…”

–JayHandleman, Herald-Tribune

**********

“…un seducător echilibru între caraghios și inocent, tragic și nostim, șueta si gravitate, ridicol si sublim. “

Razvana Nita – Critic de teatru

     

 

<< < 1 >> >
Cenaclul Flacăra

Cenaclul Flacăra

Remember Cenaclul Flacăra 3 octombrie 2018, Ora 19:00 • În anul Centenarului, re...

Detalii
<< < 1 >> >

Copyright 2013 by, Casa de Cultura a

Sindicatelor din Oradea

Toate drepturile rezervate

 

Created by Mediawork DS

Property of Veteran Media

 

 

Telefon: 0259 468 468 / 0359 401 283

Fax: 0359 401 094

Marius Cretu

email: ccs@rdsor.ro

www.ccsoradea.ro